Pysytellään terveenä ja kotona - nyt on aikaa nypläämiselle


Jatan aitta 2020 by Jatan aitta / Marjo M., 18.03.2020

Koronavirus hankaloittaa nyt hieman meidän kaikkien jokapäiväistä elämäämme, mutta otetaan tästäkin ilo irti niin hyvin kuin pystymme. Nypläysharrastuksen parissa aika kuluu mukavasti ja keskeneräiset työt etenee vauhdilla - uusiakin töitä ehtii aloitella nyt, kun moni muu toiminta on ehkä hetkellisesti hankalampaa toteuttaa. Kotona on hyvää aikaa keskittyä harrastuksiin.

Toistaiseksi tarviketilaukset voidaan toimittaa normaalisti Postiin ja asiakas voi noutaa paketin valitsemastaan Posti- tai pakettiautomaattipisteestä (muistakaa pestä kätenne hyvin paketin noudettuanne). Kirjeenä mahtuvat tuotteet tulevat omaan postilaatikkoon asti (verkkokauppa tarjoaa kirjettä toimitusvaihtoehdoksi, jos tilaus mahtuu tulemaan kirjeenä - mikäli kirje-valinta näkyy yliviivattuna ei tilatuksi aiotut tuotteet mahdu kirjetoimituksena).

Mikäli koronavirus kellistää kauppiaankin vuoteen omaksi niin laitamme siitä infoa mahdollisimman pian tänne nettisivuillemme. Mutta toistaiseksi tuotteiden lähettäminen on mahdollista. Joten - eikun ahkerasti kaikki nypläämään :D Siinä kuluu aika mukavasti ja keskeneräiset työt valmistuvat - ehkäpä jopa uusia töitä ehdimme aloitella tämän virusepidemian aikana. Kaikesta huolimatta toivotaan, että pandemia vähenee / häviää mahdollisimman pikaisesti.

Voikaa hyvin ja pitäkään itsestänne ja läheisistänne hyvää huolta!

Sinua saattaa kiinnostaa myös

10.-23.8. tehdyt yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja

Huom! kampanja ei koske noutotuotteita eikä nypläystyynyjä/-limppuja.

Pitsiviikko 2020 on peruttu

Kesäloma info

Vietämme poikkeuksellisesti nyt pidemmän kesäloman, koska Rauman Pitsiviikko -tapahtuma on tältä kesältä peruttu.