Palautukset

Etä- ja verkkokaupan tuoteostoksissa on yksityishenkilöillä 14 vrk palautusoikeus. Hyvitämme maksamanne tuotteiden hinnan kokonaisuudessaan 14 päivän sisällä siitä, kun palauttamanne tuotteet ovat saapuneet meille. Palautusoikeus ei ole voimassa tuotteita myymälästämme ostettaessa tai noudettaessa.

Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä kunnossa sekä mahdollisessa alkuperäispakkauksessa. Myös tuotelaput tulee olla paikoillaan ja hyväkuntoisia. Palautusoikeus ei koske tilaustuotteita ellei tuotteessa ole valmistusvirhettä.

Virheettömän tuotteen palauttamiskulut maksaa asiakas. Toimituskuluja ei hyvitetä. Pakkaa / suojaa tuote lähetystä varten ja teippaa lähetys huolellisesti kiinni. Jätä palautuksesi lähimpään postitoimistoon. Huomioithan, että palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja tuotevyötteiden tms. tulee olla tuotteelle luontaisessa paikassa. Mikäli kaipaat lisätietoja palautuksiin liittyen, otathan yhteyttä meihin sähköpostitse (info@jatanaitta.fi). Ethän epäröi soittaa meille, jos jokin asia askarruttaa.

Palauttaessanne tuotteita myymäläämme, hyvitämme hinnan käteisellä tai pankkitilille. Teidän ei tarvitse kertoa palautuksenne syytä.

Palautusoikeus ei koske yksilöllisiä tuotteita.


Virhe tuotteessa

Jos tuotteessa on valmistusvirhe, ilmoitattehan virheestä meille, jotta voimme sopia haluatteko uuden tuotteen rikkinäisen tilanne vai rahat takaisin. Missään tapauksessa virheellisestä tuotteesta ei koidu teille kuluja.

Voitte myös tuoda virheellisen tuotteen myymäläämme, mutta otattehan siinä tapauksessa ensin yhteyttä, jotta voimme sopia käyntiajankohdan tarkemmin.