Sähköinen lahjakortti

Sähköinen lahjakortti


Hinta
+ toimituskulut
Sis. alv 0 %


Määrä
kplSaatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Toimitetaan sähköpostitse. Lahjakortin numero ja tunnus kerrotaan sähköpostissa ja ne tarvitaan, kun lahjakorttia käytetään verkossa tai myymälässämme. Lahjakortin summan voi päättää vapaasti. Lahjakortin voimassaololla ei ole takarajaa.

Jos lahjakortilla ostettaessa tilauksen summa on pienempi kuin lahjakortin summa, jäljelle jääneen osuuden voi käyttää seuraavien tilauksen yhteydessä.

Lahjakortin saa myös pdf-muotoisena kirjautumalla sivustolle tunnuksilla, jotka toimitetaan (tai on jo toimitettu) sähköpostitse ensimmäisen tilauksesi yhteydessä. Kirjautumalla näet myös lahjakorttiesi jäljellä olevat saldot. Jos unohdat kirjautumissalasanasi tai lahjakortin tunnukset, mailaamme ne sinulle pyydettäessä. Lahjakortin voi tulostaa A4-kokoiselle paperille ja taittaa tai leikata katkoviivaa pitkin.

Käytä lahjakortti


Lahjakortti on voimassa ikuisesti.

Kommentit
Riikka A. vahvistettu ostaja, 2.3.2023
Yleisarvosana
Helppo lahja nypläyksen ystävälle.
Sirpa K. vahvistettu ostaja, 15.12.2020
sama kommentti myös tähän kohtaan, koska tätä lahjakorttia en ostanut itselleni ja sitä oli toivonut sama henkilö, jolle ostin kauttanne kirjan Spinnen. Joulun jälkeen pidemmällä aikavälillä olisi helpompi antaa arvostelu, kun pyytäisi/saisi palautetta lahjan saajalta.
Kaija S. vahvistettu ostaja, 26.9.2019
Yleisarvosana
Minulla ainakin toimi hyvin.
Lisää kommentti

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: