Nypläystyynyt »

Nypläystyyny 2B, rullan pituus 17cm


Hinta
183.04
USD $
+ toimituskulut
Sis. alv 0%

Määrä
kpl

Väri
Tummansininen
Vihreä
ViininpunainenSaatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossamme olevan määrän.

Varastotilanne

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus

Laadukas kotimainen nypläystyyny - perinteinen Rauman malli, jossa rullan pituus on 17 cm. Tässä mallissa ei ole tarvikelaatikkoa, joten sen hinta on hieman alahaisempi kuin mallin 2A, johon sisältyy tarvikelaatikko (hinta 158,00) - 2A mallia saa myös kauttamme tilauksesta. Nypläystyynyjen rullat voi kääntää poikittain, jolloin esim. pitsiliinan kulman tekeminen helpottuu.
Tähän malliin on saatavilla erillinen Irtorulla - voi aloittaa uuden työn ja siirtää keskeneräisen työn irtorullassa odottamaan muualla sekä erillinen Kartiorulla - helpottaa mm. soikean reunapitsin nypläämistä. Lisäksi tyynylle on mahdollista hankkia vettähylkivä kuljetus- / säilytyskassi. Edustamme AR-Puusorvaamon (Vehmersalmi) valmistamia kotimaisia nypläystyynyjä, joista pyrimme pitämään hyvän valikoiman myymälässämme.
Myymme tyynyjä ensisijaisesti Nurmijärven myymälästä noudettavaksi. Mikäli haluatte tilata nypläystyynyjä lähimpään Postiin tai Matkahuoltoon toimitettuna, lisäämme pakkaus- ja käsittelykustannuksia 25 €/tyyny.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 750 x 580 x 300 mm.

Paino
3 kg (myyntipakkauksen kanssa 6.00 kg)

Kommentit
Lisää kommentti