Muut tuotteet mm. avaimenperät, viivottimet, viuhkat...‪»

Viuhkan runko, pieni

Viuhkan runko, pieni


Hinta
34.00 + toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


VarastossaSaatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Viuhkan runkoa on nyt saatavilla myös pienempi malli. Tähän malliin sopii Suomen Pitsinnyplääjät ry:n Pitsikalenteri 2010 elokuun Viuhkamalli "Helmiäinen", jonka on suunnitellut Helena Orava.  Huom! Viuhkan runkoja ja malleja on myynnissä monen eri kokoisena - varmista aina, että nypläysmalli on sopiva viuhkan 'ruotojen' kanssa.


Tähän viuhkan runkoon sopii pitsi, jonka korkeus on n. 6,5-7,5 cm. Jos pitsi on 6,5 cm korkea, niin pitsi ei ylitä viuhkan 'ruotoja' korkeudeltaan, mikäli pitsi on korkeampi, tulee n. 1 cm pitsistä 'ruotojen' yläpuolelle. Viuhkan rungon pisin yhtenäinen mitta (runko auki levitettynä) on 21,5 cm.


Pitsi voidaan kiinnittää viuhkanruotoon joko ompelemalla tai värittömällä askartelu- / tekstiililiimalla (mm. Erikeeper kuivuu värittömäksi). Liiman kanssa tulee olla varovainen ettei sitä ole liikaa ja ettei pitsi nuhraannu. Viuhkaan tuleva pitsi voidaan tärkätä, jos viuhkaa pitää koko ajan avoimena. Mikäli viuhka painetaan joskus kiinni, on pitsi parempi jättää tärkkäämättä. Jos viuhka painetaan kasaan, pitsi voi silloin myös vähän rypistyä.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 180 x 40 x 40 mm.

Paino
0.015 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.25 kg)


Kommentit
Anonyymi 28.1.2022
Yleisarvosana
Olen tyytyväinen, tulen tilaamaan lisää kyseistä tuotetta. Sopivan kokoinen pieni viuhka mukaan otettavaksi, kun saan pitsin kiinnitettyä.
Lisää kommentti

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Pellavadokka 60/3
Pellavadokka 60/3
5.00 €
(9)
Heti saatavilla
Goldschild 80/3
Goldschild 80/3
8.70 €
(18)
Heti saatavilla