KIRJAT‪» ULKOMAISET NYPLÄYSKIRJAT‪»

Ljubljana Kantspecial BASIC - Kantcentrum

Ljubljana Kantspecial BASIC - Kantcentrum


Hinta
35,00 + toimituskulut
Sis. alv 10 %


Määrä
kpl


Varastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Perinteisesti Kantcentrum on jo useiden vuosien ajan julkaissut kahden vuoden välein nypläysmallikansion sen jälkeen, kun OIDFA-kongressi on päättynyt. Kansiolla ja sen malleilla ei sinällään ole mitään tekemistä Oidfa kongressin kanssa vaikkakin kansio on nimetty Oidfa paikkakunnan mukaan. Tänä vuonna 2016 kongressi pidettiin Sloveniassa ja kansion nimessä näkyy näinollen kokouspaikkakunta Ljubljana. Ensimmäistä kertaa mallikansioita julkaistiin nyt 2 kappaletta. Tämä ns. Basic -mallikansio sisältää yksinkertaisempia malleja kun taas toinen ns. Expert -mallikansio (PAINOS LOPPU -uudesta painoksesta ei vielä tietoa) on tarkoitettu enemmän kehittyneille nyplääjille ja niille, jotka suosivat ohuemman langan pitsitekniikoita.

Tämä ns. Basic -mallikansio sisältää mm. muutamia Torchon malleja, yhden Venäläisen nauhapitsin ja yhden Bruggen kukkapitsi mallin sekä neulapitsi kaulakorun. Nyplääjän oletetaan tuntevan malleissa käytetyn tekniikan eli mallikansiossa ei ole erillistä tekniikan opastusosiota. Yleisesti ottaen materiaaleissa kerrotaan työssä käytettävän langan tietoja, pitsin pitselymalli on mukana sekä värillinen työskentelykaavio.

Malli-/ohjearkkeja on kansiossa 8 - osa kaksipuoleisia A4 arkkeja ja osa kaksisivuisia + kaksipuoleisia A4 arkkeja. Ohjearkeissa käytetty kansainvälistä värikoodistoa. Mallikansiossa kieliversiot: Hollanti, Ranska, Saksa, Englanti. Julkaistu 2016.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 340 x 240 x 28 mm.


Paino
0,427 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,6 kg)


Kommentit
Lisää kommentti