KIRJAT‪» ULKOMAISET NYPLÄYSKIRJAT‪»

Ljubljana Kantspecial EXPERT - Kantcentrum

Ljubljana Kantspecial EXPERT - Kantcentrum


Hinta
35,00 + toimituskulut
Sis. alv 10 %


Määrä
kpl


Varastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Perinteisesti Kantcentrum on jo useiden vuosien ajan julkaissut kahden vuoden välein nypläysmallikansion sen jälkeen, kun OIDFA-kongressi on päättynyt. Kansiolla ja sen malleilla ei sinällään ole mitään tekemistä Oidfa kongressin kanssa vaikkakin kansio on nimetty Oidfa paikkakunnan mukaan. Tänä vuonna 2016 kongressi pidettiin Sloveniassa ja kansion nimessä näkyy näinollen kokouspaikkakunta Ljubljana. Ensimmäistä kertaa mallikansioita julkaistiin nyt 2 kappaletta. Tämä ns. Expert -mallikansio on tarkoitettu enemmän kehittyneille nyplääjille ja niille, jotka suosivat ohuemman langan pitsitekniikoita, kun taas ns. Basic-mallikansio (tuote 00001051) sisältää yksinkertaisempia malleja.

Tämä nc. Expert -mallikansio sisältää kokoelman vaativampia pitsitekniikoita / -malleja mm. pyöreitä reunapitsejä Binche, Valenciennes ja Beveren pitsitekniikoilla toteutettuna, kukka-aihe Duchessella, viuhka rokokoo pitsillä, Binche- ja Mechlin -tekniikoilla toteutettu medaljonki. Kuten lukuisissa aiemmissa kansioissa niin tässäkin on mukana vanha rekonstruoitu Flander pitsimalli, sen on toteuttanut Bärbel Fleck.

Nyplääjän oletetaan tuntevan malleissa käytetyn tekniikan eli mallikansiossa ei ole erillistä tekniikan opastusosiota. Yleisesti ottaen materiaaleissa kerrotaan työssä käytettävän langan tietoja, pitsin pitselymalli on mukana sekä värillinen työskentelykaavio.

Malli-/ohjearkkeja on kansiossa 13 - osa kaksipuoleisia A4 arkkeja ja osa kaksisivuisia + kaksipuoleisia A4 arkkeja. Ohjearkeissa käytetty kansainvälistä värikoodistoa. Mallikansiossa kieliversiot: Hollanti, Ranska, Saksa, Englanti. Julkaistu 2016.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 340 x 240 x 28 mm.


Paino
0,515 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,7 kg)


Valmistusmaa
Belgia


Kommentit
Lisää kommentti