Akryylilevyt‪»

Akryylilevy 30 x 40 cm

Akryylilevy 30 x 40 cm


Hinta
37.90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Akryylilevyt toimivat kevyempänä "kehyksenä" / ripustusvälineenä nyplätylle työlle. Näiden avulla voi ripustaa työn ikkunan eteen, seinälle tai vapaasti roikkumaan. Kahden akryylilevyn väliin asetellaan pitsi sopivaan kohtaan ja jos haluaa, pitsin voi hieman kiinnittää kaksipuoleisella teipillä toiseen levyistä niin se pysyy paremmin paikoillaan.

(Huom! tämän isoimman levysetin mukana on siimaa vain sen verran, että levyt saa kiinni toisiinsa. Itse ripustussiima kannattaa hankkia itse. Tämän kokoinen akryylilevy on sen verran painava, että siima kannattaa valita huolella - tai käyttää jotain muuta vaihtoehtoa esillepanoon / ripustamiseen. )

Taulujen esillepanoa varten on olemassa mm. Ikeassa kapeaa reunallista hyllyä, joka on yksi hyvä vaihtoehto tämän painavamman akryylilevyn sijoittelua ajatellen. Myös jokin muu paikka, jossa levyn saa hyvin tuettua voi tulla kysymykseen.

Akryylilevyjen suojana on ohut värillinen tai väritön muovikalvo, joka otetaan pois ennen kuin työ asetetaan levyjen väliin. Muovi suojaa akryylilevyjä naarmuuntumasta. Levyjä on valikoimissamme useita eri kokoja - muodoltaan neliöitä, suorakaiteita tai pyöreitä.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 440 x 330 x 14 mm.


Paino
0,6 kg
(myyntipakkauksen kanssa 1,1 kg)


Kommentit
Lisää kommentti