Lasit, tarjottimet yms.‪»

Muovinen rengas "varaosa" -> Tarjotin, iso

Muovinen rengas "varaosa" -> Tarjotin, iso


Hinta
7,50 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Isoon lasitarjottimeen on saatavilla muovinen vararengas mikäli alkuperäinen muoviosa alkaa käytön jälkeen mennä huonoksi tai rikkoutuu.

Varaosa on valkoista "kovaa" muovia (toisin kuin nykyinen alkuperäinen herkemmin taipuva kirkasmuovi rengas). Muovia joutuu lämmittämään esim. hiustenkuivaajalla tai kuumassa vedessä (->kuivattava ennen asettamista), jotta se saadaan 'venytettyä' paikoilleen ja pitämään kaksi lasilevyä riittävän tukevasti aloillaan. Renkaan halkaisija on noin 28-29 cm. 

HUOM!  - tehokkaampien lämpöpuhaltimien kanssa tulee olla erittäin varovainen, jos niitä käyttää muovin lämmittämisessä.

Vararenkaan muovi on 'kovempaa' kuin tarjottimen tämänhetkinen alkuperäinen rengas, joten sitä joutuu (esim. hiustenkuivaajalla) lämmittämään varovasti, jotta muovi taipuu tarjottimen alarenkaan ympärille. Lisäksi tulee olla tarkkana, että samantien huolehtii kaikkien osien toisiinsa kiinnittymisestä -> tarjottimen metallikehys sekä 2 tarjottimen lasiosaa pitää saada tuon muovirenkaan yhdistämäksi. Lisäksi lasiosien väliin jäävä koriste esim. pitsi asetetaan paikalleen samassa yhteydessä.  Usein työ helpottuu, jos on joku toinenkin henkilö 'lisäkäsinä'.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 300 x 300 x 20 mm.


Paino
0,05 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,2 kg)


Valmistusmaa
Belgia


Kommentit
Lisää kommentti