KIRJAT‪» KOTIMAISET NYPLÄYSKIRJAT‪» Pamppala - liinoja - Helena Orava‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 19.5.2020
Yleisarvosana
Nele N. 26.2.2020
Yleisarvosana
Kopioitu jostain ja laitettu kansioon. Viisi mallia, joista joutuu vielä piirtämään itse, jos haluaa kuvan mukaisen liinan. Ei hintansa väärti, vaikka mallit kivoja ovatkin.
Asiakaspalvelija Marjo M. 2.3.2020
Kiitos ajatuksistasi. Harmillista, että aineisto ei vastannut odotuksiasi. Muutama lisäselvitys materiaalista lienee paikallaan: 1) tämä aineisto on kierreselkämyksellä varustettu 16 sovuinen kierrekansiomateriaa eli on mukava kirjamaisesti selattava aineisto, joka ei pääse yksittäisinä arkkeina hukkumaan 2) kierresidottuna materiaalina on myös erinomaisen kätevä saada siitä työkopio oman pitsin mynsteriarkkia ajatellen (muutoin kopiointi on kielletty) - ikävä kyllä lähes kaikissa nyplätyissä pitsimalleissa joudutaan "vielä itse piirtämään osaa mallia", jos haluaa kuvanmukaisen kokonaisen liinan tai pitsikuvion 3) pääsääntöisesti saatavilla olevat materiaalit ovat joko nidottuja isbn-numerolla varustettuja kirjoja tai ainoastaan irtokopio arkkeja - tämä kyseessä oleva materiaali on mukava, helposti käytettävissä oleva - ja nidottua kirjaa edullisempi - kooste osasta Orimattilan perinteisistä pitseistä 4) kierrevihkoisena tämä aineisto on myös edullisempi kuin kovakantiset kirjat